Magunkról

A KASIB kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a településtervezés,  urbanisztika és a projektmenedzsment területén. Az ország számos településén található olyan építészeti, várostervezési megoldás, amelyet kollégáink dolgoztak ki. Mindig új mérnöki megoldásokon gondolkozunk és segítjük partnereinket elképzeléseik megvalósításában. 

Épülettervezés

Megalakulásunk óta az épületek majdnem teljes skáláját terveztük meg a családi háztól, a szállodán, irodaházon, piaccsarnokon, nyugdíjas otthonon, gyártelepen keresztül a nagy bevásárló- és szabadidőközpontig, illetve logisztikai központig. Ezen épületek nagy részben már megvalósultak, és építészeti színvonalukkal a városképbe illeszkedve elősegítik a természeti és épített környezet harmóniájának megteremtését.

Településtervezés

Önkormányzatok számára településrendezési terveket készítünk, melynek keretében az adott település, településrész építési szabályait határozzuk meg a közmű, közlekedés, értékvédelem, környezetvédelem szempontjainak érvényesítésével. Több fővárosi kerület és vidéki település rendszeres megbízónk. Ezen önkormányzatok munkáját koncepciók kialakításával és programok kidolgozásával is segítjük.

Út- és közműtervezés

A mélyépítési tervezés keretében közművek, parkok, utak, járdák, díszburkolatok terveit készítjük, komplex közművesítési és közlekedési tanulmányokkal, melyek egy leendő beruházás költségvetésének meghatározó elemei. Az infrastruktúra hálózat kiépítése a települések fejlődésének alapvető alkotóeleme, ennek megfogalmazásában jelentős tapasztalatunk van.

Projekt management

Fővállalkozásban irányítjuk, koordináljuk a projekt folyamatokat a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésétől a tervezésen keresztül a kivitelezés ellenőrzéséig. Elsősorban az általunk készített tervek megvalósulásában vállalunk szerepet. Emellett a komplex mérnökirodai tevékenység mellett tanácsadással is állunk partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink

Pintér Ferenc

Terület- és Településrendezési Irodaigazgató-helyettes Településrendezési Főmérnök