Magunkról

Mindig új mérnöki megoldásokon gondolkozunk

Videó lejátszása

Épülettervezés

Megalakulásunk óta az épületek majdnem teljes skáláját terveztük meg a családi háztól, a szállodán, irodaházon, piaccsarnokon, nyugdíjas otthonon, gyártelepen keresztül a nagy bevásárló- és szabadidőközpontig, illetve logisztikai központig. Ezen épületek nagy részben már megvalósultak, és építészeti színvonalukkal a városképbe illeszkedve elősegítik a természeti és épített környezet harmóniájának megteremtését.

Településtervezés

Önkormányzatok számára településrendezési terveket készítünk, melynek keretében az adott település, településrész építési szabályait határozzuk meg a közmű, közlekedés, értékvédelem, környezetvédelem szempontjainak érvényesítésével. Több fővárosi kerület és vidéki település rendszeres megbízónk. Ezen önkormányzatok munkáját koncepciók kialakításával és programok kidolgozásával is segítjük.

Út és Közmű tervezés

A mélyépítési tervezés keretében közművek, parkok, utak, járdák, díszburkolatok terveit készítjük, komplex közművesítési és közlekedési tanulmányokkal, melyek egy leendő beruházás költségvetésének meghatározó elemei. Az infrastruktúra hálózat kiépítése a települések fejlődésének alapvető alkotóeleme, ennek megfogalmazásában jelentős tapasztalatunk van.

Projekt management

Fővállalkozásban irányítjuk, koordináljuk a projekt folyamatokat a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésétől a tervezésen keresztül a kivitelezés ellenőrzéséig. Elsősorban az általunk készített tervek megvalósulásában vállalunk szerepet. Emellett a komplex mérnökirodai tevékenység mellett tanácsadással is állunk partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink

Juhász Sándor

Ügyvezető

Sin Emília

Terület- és településrendezési irodaigazgató

futorobert

Fűtő Róbert

Műszaki és beruházási igazgató

image1

Dr. Székács György

Közbeszerzési Tanácsadó Ügyvéd

Zámbó Emese

Építész projektvezető

Demeter Beáta

Létesítményi főmérnök

Koprda Ildikó

Táj- és kertépítész szakági vezető

Pintér Ferenc

Terület- és településrendezési irodaigazgató- helyettes