Magunkról

Mindig új mérnöki megoldásokon gondolkozunk

Play Video

Épülettervezés

Megalakulásunk óta az épületek majdnem teljes skáláját terveztük meg a családi háztól, a szállodán, irodaházon, piaccsarnokon, nyugdíjas otthonon, gyártelepen keresztül a nagy bevásárló- és szabadidőközpontig, illetve logisztikai központig. Ezen épületek nagy részben már megvalósultak, és építészeti színvonalukkal a városképbe illeszkedve elősegítik a természeti és épített környezet harmóniájának megteremtését.

Településtervezés

Önkormányzatok számára településrendezési terveket készítünk, melynek keretében az adott település, településrész építési szabályait határozzuk meg a közmű, közlekedés, értékvédelem, környezetvédelem szempontjainak érvényesítésével. Több fővárosi kerület és vidéki település rendszeres megbízónk. Ezen önkormányzatok munkáját koncepciók kialakításával és programok kidolgozásával is segítjük.

Út és Közmű tervezés

A mélyépítési tervezés keretében közművek, parkok, utak, járdák, díszburkolatok terveit készítjük, komplex közművesítési és közlekedési tanulmányokkal, melyek egy leendő beruházás költségvetésének meghatározó elemei. Az infrastruktúra hálózat kiépítése a települések fejlődésének alapvető alkotóeleme, ennek megfogalmazásában jelentős tapasztalatunk van.

Projekt management

Fővállalkozásban irányítjuk, koordináljuk a projekt folyamatokat a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésétől a tervezésen keresztül a kivitelezés ellenőrzéséig. Elsősorban az általunk készített tervek megvalósulásában vállalunk szerepet. Emellett a komplex mérnökirodai tevékenység mellett tanácsadással is állunk partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink

Ryszka Sambor

Dr. Ryszka Sambor

Ügyvezető

Juhász Sándor

Műszaki Tanácsadó

Önéletrajz
futorobert

Fűtő Róbert

Műszaki és Beruházási Igazgató

Fejes Tamás

Üzletág Fejlesztési Igazgató

Önéletrajz
image1

Dr. Székács György

Közbeszerzési Tanácsadó Ügyvéd

Demeter Beáta

Létesítményi Főmérnök

Sin Emília

Terület- és Településrendezési Irodaigazgató

Koprda Ildikó

Táj- és Kertépítész Szakági Vezető

Pintér Ferenc

Terület- és Településrendezési Irodaigazgató-helyettes Településrendezési Főmérnök

Koller Mónika

Titkársági és Gazdasági Osztály Vezető

Tóth András

Építész Vezető Tervező

Samu Katalin

Mélyépítési Vezető Tervező